Vacatures


Zoekt u een job in eigen regio?

Baal-Tremelo (plus randgemeenten)

Wenst u een uurrooster op maat van uw gezin?

VZW Werk in Tremelo is steeds op zoek naar

gemotiveerde kandidaten voor onze dienst

huishoudhulp fulltime of parttime.

Het uurrooster is bespreekbaar.


Spontane sollicitaties, met CV,

zijn van harte welkom!

Wie zijn we?

 

‘Werk in Tremelo VZW’ is een dienstencheque-onderneming in Tremelo met een afdeling huishoudhulp en een strijkatelier.

 

In 1996 ging onze onderneming van start als ‘Plaatselijk Werkgelegenheidsgezelschap Tremelo’ of in het kort PWA. In 2017 maakte we de overstap naar de huidige VZW Werk in Tremelo.

 

Onze doelstelling is om op een kwaliteitsvolle manier klanten te helpen bij hun huishoudelijke taken.

 

Wij doen dit door op een mens- en gezinsvriendelijke wijze medewerkers aan te werven en te begeleiden in hun taak als huishoudhulp. Wij houden rekening met jullie persoonlijke situatie. In onderling overleg stellen wij een uurrooster op, aangepast aan de familiale situatie.

 

Wij bieden een vaste volwaardige job aan met een correct loon volgens barema’s van PC322.01.

 

We trachten zo veel mogelijk rekening te houden met de verplaatsingsmogelijkheden van onze medewerkers: auto, bromfiets, fiets, openbaar vervoer. De werkadressen worden gezocht binnen een aanvaardbare straal van de woonplaats.

 

Opleiding en overleg vinden wij belangrijk.

 

Wat kan je van ons verwachten?

 

Wij bieden je een gevarieerde job aan met aandacht voor jullie persoonlijke situatie en een uurrooster op maat.

 

Je werkt in eigen streek met een aanvaardbare verplaatsingstijd tussen klanten of naar de klanten. Onze klanten worden op voorhand bezocht door de coördinator om ervoor te zorgen dat jullie terechtkomen in een veilige, aangename en duurzame werkplaats met goed materiaal en aangepaste producten. Jullie kunnen steeds terecht op kantoor in verband met vragen, moeilijke situaties of problemen. Wij beschikken over een coach die jullie begeleid in poetstechnieken, organisatie, nieuwe materialen, ergonomie, … We gaan graag in overleg om blijvend te verbeteren.

 

Indien je de taal nog niet volledig beheerst kan je bij ons ook terecht voor taalcoaching op de werkvloer. Je wordt dan opgevolgd door een job- en taalcoach die je het basis Nederlands bij brengt om jullie werk te kunnen verrichten  bij de klant.

 

Je krijgt een vast klantenbestand waar je zelfstandig kan werken en je zelf je taken kan indelen in samenspraak met de klant.

 

Wij bieden:

 

 • Een contract van onbepaalde duur, na een 1ste contract bepaalde duur van 3 maanden.
 • Vergoeding : uurloon volgens wettelijk barema, verplaatsingsonkosten, eindejaarspremie, vakantiegeld, maaltijdcheques, arbeidskledij, 1 extra betaalde feestdag
 • Interne en Externe opleiding
 • Jobcoaching
 • Werkweek van maandag tot en met vrijdag, weekends zijn steeds vrij


Wat verwachten wij van onze medewerkers?

 

Wij vragen van onze medewerkers een correcte dienstverlening, motivatie, collegialiteit en betrokkenheid.

 

Je kan bij ons aan de slag als huishoudhulp in het kader van de dienstencheques met een parttime contract of een fulltime contract. We kunnen je uren geleidelijk aan opbouwen.

 

Als gewaardeerd lid van onze onderneming WIT VZW waken jullie mee over de netheid van de huizen van onze klanten. Jullie kunnen poetsen met kennis van zaken en respect voor het milieu, ieders veiligheid en gezondheid.

 

Samen met al onze andere medewerkers zorgen jullie ervoor dat al jullie posten er elke dag piekfijn uitzien. Poetsen is dus niet om smalend over te doen. Het is een vak, een bijzonder vak! Maak dat je klanten ‘fan’ van je worden – maak jezelf ‘onmisbaar’! Dit doe je doordat je gemotiveerd bent en je oog voor detail hebt. Je bent stipt, correct en betrouwbaar. Je bent trots op het werk dat je aflevert.

 

Als huishoudhulp mag je bij je klant de normale, wekelijkse poets doen en eventueel wassen, drogen en/of strijken.

 

Jouw belangrijkste competenties zijn:

 

 • Zelfstandig organiseren van het werk
 • Realistisch timemanagement
 • Correct kunnen communiceren met klanten
 • Poetstechnieken en productkennis beheersen
 • Aandacht voor milieu, hygiëne en welzijn op het werk
 • Naleven van veiligheidsinstructies betreffende gebruik werkmateriaal, hoogtes, producten, …
 • Aandacht voor hygiëne en ergonomisch werken

 

Interesse om bij ons aan de slag te gaan?

 

Laat het ons weten op: 016/25.28.35 of info@wit-tremelo.be of spreek ons aan op ons kantoor gelegen op de Baalsebaan 86, 3120 Tremelo.

 

Vriendelijke groeten van het WIT team         

   Vul uw gegevens in,

   samen met uw mededeling of

   uw vraag, en wij contacteren u

   zo snel mogelijk.

 
 
 
 
 
 

PRIVACYVERKLARING GDPR/AVG


Werk in Tremelo VZW - uw lokale partner voor huishoudhulp en strijkservice.


Werk in Tremelo VZW (in het kort WIT VZW) is verantwoordelijk voor de verwerking van uw gegevens in overeenstemming met de huidige Belgische en Europese wetgeving.


Wij beschikken over uw persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt of wenst gebruikt te maken van onze dienstverlening en u ons uw gegevens meedeelt in het kader van een overeenkomst of een aanvraag voor dienstverlening.


WIT VZW gebruikt uw gegevens in de eerste plaats om in een optimale dienstverlening te kunnen voorzien.


U mag kosteloos uw persoonsgegevens opvragen om te controleren of over te dragen aan een andere verwerkingsverantwoordelijke. Na controle van uw identiteit zal onze VZW ingaan op uw verzoek. Indien uw persoonsgegevens onjuist of onvolledig zijn, kan u vragen deze persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen of te wijzigen.


Na stopzetting van de dienstverlening mag u ook vragen uw persoonsgegevens te laten verwijderen. Na controle van uw identiteit zal dat ook gebeuren tenzij ze krachtens een  specifieke wet of overeenkomst moeten worden bewaard.


Indien u meer informatie wenst over deze privacyverklaring kunt u mailen naar info@wit-tremelo.be, een brief sturen naar Werk in Tremelo, of bellen naar 016/25.28.35.


Vanaf 30/05 zijn zowel kantoor als strijkatelier gevestigd op Baalsebaan 86, 3120 Tremelo.